Ο Πέταξ

Σκύλοι ναυαγοσώστες στο πλευρό όσων τους χρειάζονται

Τα σκυλιά μας συντροφεύουν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι στενά συνδεδεμένα με εμάς και πάντα αποφασισμένα να θυσιαστούν για εμάς. Δείτε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το πως ο «καλύτερος φίλος του ανθρώπου» μας δείχνει την αγάπη του και όταν είμαστε στη θάλασσα.

Περισσότερα...

12 Λόγοι για να ντύσουμε με ρούχα το σκύλο μας

Όλο και περισσότεροι σκύλοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας ντυμένοι με όμορφα, μοντέρνα και αξιοπρόσεκτα ρούχα. Αρκετοί άνθρωποι αναρωτιούνται για το αν πρέπει τα σκυλιά να φοράνε ρούχα. Ας δούμε μερικούς από τους λόγους που μπορούν να κάνουν το ντύσιμο του σκύλου απαραίτητο αλλά και πολύ ευχάριστο.

Περισσότερα...

Πώς ένας σκύλος θα σου αλλάξει τη ζωή

Golden retrieverΈνας ή περισσότεροι σκύλοι μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τη ζωή σου. Πράγματα που έκανες καθημερινά και θεωρούσες ότι θα γίνονταν έτσι για πάντα, τώρα συμβαίνουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Χωρίς να το καταλάβεις όμως και όσο και αν γκρινιάζεις για τις κοσμογονικές αυτές αλλαγές στη ζωή σου, έχεις λατρέψει τη νέα κατάσταση! Παραδέξου το ότι πλέον δεν ζεις χωρίς την καινούργια παρέα σου που ήρθε για να μείνει για πάντα!

Περισσότερα...

Οι σκύλοι του cinema που αγαπήσαμε!

Cinema dogs

Η μεγάλη οθόνη του cinema φιλοξένησε κατά καιρούς σκύλους που πρωταγωνίστησαν και έκλεψαν την παράσταση. Η Λάσυ, ο Χουτς, Χάτσικο σκόρπισαν γέλιο, αγωνία και συγκίνηση και μας έμειναν αξέχαστοι. Μικροί και μεγάλοι λάτρεις του σινεμά είδαν και ξαναείδαν τις ταινίες τους. Εσύ ποιόν αγάπησες περισσότερο και ποιους θυμάσαι;

Περισσότερα...

Οι πιο δημοφιλείς ράτσες σκύλων στον κόσμο

Labrador RetrieverΠοιές είναι οι δημοφιλέστερες ράτσες σκύλων σύμφωνα με την έρευνα της Παγκόσμιας Κυνολογικής Ομοσπονδίας; Δείτε εδώ τις 30 πιο δημοφιλείς ράτσες στον κόσμο.

Περισσότερα...

Οι πιο δημοφιλείς ράτσες σκύλων την περσινή χρονιά

Golden retrieverΠοιές ήταν οι δημοφιλέστερες ράτσες σκύλων για προηγούμενο το έτος; Σύμφωνα με τις αναζητήσεις για τις διάφορες ράτσες σκύλων στο Google αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το YouTube και το Instagram εδώ ειναι η λίστα με τις 15 ράτσες που απασχόλησαν περισσότερο τους χρήστες του διαδικτύου (ειδικούς ή απλά περίεργους) για τη χρονιά που πέρασε.

Περισσότερα...

Ελεύθερη η μεταφορά ζώων με ΚΤΕΛ εντός του χώρου επιβατών

dog busΤο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων επιτρέπει με απόφασή του τη μεταφορά ζώου με το ΚΤΕΛ υποχρεωτικά εντός του χώρου επιβατών. Προϋπόθεση βέβαια είναι το να φέρει μαζί του ο συνοδός το διαβατήριο του ζώου ή το βιβλιάριο υγείας και να μεταφέρονται εντός ειδικού καλαθιού μεταφοράς ή να φέρουν φίμωτρο εαν συνοδεύουν τυφλό άτομο.

Περισσότερα...

10 Γεγονότα που γνωρίζουν μόνο όσοι έχουν σκύλο

Dog and girl loveΥπάρχουν κάποια πράγματα που όσοι έχουμε σκύλο δεν πρέπει να βγάζουμε ποτέ από το μυαλό μας για να ζούμε μαζί του ευτυχισμένα και να απολαμβάνουμε την παρουσία του στη ζωή μας. Εδώ είναι μερικά από τα γεγονότα αυτά.

Περισσότερα...

Ποιοι σκύλοι αντιλαμβάνονται πιο εύκολα τον άνθρωπο

Border CollieΠοιες είναι οι ράτσες των σκύλων με τη μεγαλύτερη ανταπόκριση στις ανθρώπινες επιθυμίες και εντολές; Ποιοί σκύλοι είναι αυτοί που μπορούν να αφομοιώσουν και να αποκωδικοποιήσουν τα ανθρώπινα θέλω;

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ