Το pet-accessories.gr στο φιλοζωικό bazaar του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας - Κερατσινίου

Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας - ΚερατσινίουΤο pet- accessories.gr συμμετείχε στο φιλοζωικό bazaar που διοργανώθηκε από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας - Κερατσινίου στις 14 & 15 Ιουνίου 2014 στον πολιτιστικό χώρο Μάνος Λοΐζος, προσφέροντας δώρα για την εκδήλωση.

 

 

 

Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας - Κερατσινίου

Το pet- accessories.gr συμμετείχε στο φιλοζωικό bazaar που διοργανώθηκε από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας - Κερατσινίου στις 14 & 15 Ιουνίου 2014 στον πολιτιστικό χώρο Μάνος Λοΐζος, προσφέροντας δώρα για την εκδήλωση.

Το Φιλοζωικό  Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου ιδρύθηκε το 2009 με την υπ' αριθμόν 4176/2009 απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιώς. Είναι ένας σύλλογος ΜΗ κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η δράση του υποστηρίζεται αποκλειστικά από εθελοντές. Σκοπός του Σωματείου είναι η περίθαλψη και γενικά η φροντίδα και η προστασία των αδέσποτων ζώων, καθώς και σε συνεργασία  με τις τοπικές Αρχές και κάθε Δημόσια ή Διοικητική Αρχή, η  επίλυση θεμάτων που αναφέρονται  σε αδέσποτα ή δεσποζόμενα ζώα (καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων, παθητικής ή ενεργητικής μορφής)

Επιδίωξη μας είναι να στηρίξουμε άμεσα και ανάλογες προσπάθειες.

 
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Μάθετε Περισσότερα.

Αποδοχή χρήσης cookies