Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1. Μέσω της εταιρείας courier Speedex με χρέωση παραλήπτη 2,99 €. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή η χρέωση είναι 1,99 € επιπλέον.

Οι αποστολές παραδίδονται εντός Αττικής σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και εκτός Αττικής σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν 1-2 ημέρες επιπλέον.

2. Παραλαβή από το χώρο μας στη διεύθυνση Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης αρ. 54 ΤΚ. 19016 Αρτέμιδα Αττικής, δωρεάν

3. Για αγορές άνω των 29,99 € η αποστολή των προϊόντων γίνεται με δική μας επιβάρυνση και είναι δωρεάν για τους πελάτες μας. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή η χρέωση είναι 1,99 € επιπλέον.

Σημείωση: Όλα τα προϊόντα που είναι αναρτημένα στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας είναι διαθέσιμα και οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

1. Μέσω της υπηρεσίας myprice και Eurofrieght (Εμπορευματική μεταφορά - Οικονομική) με χρέωση παραλήπτη 9,99 € για τα 5 πρώτα κιλά.

Τα προϊόντα αποστέλλονται στην Κύπρο με πλοίο μια φόρα την εβδομάδα. Το πλοίο ταξιδεύει κάθε Παρασκευή για Κύπρο και παραλαμβάνει τις παραγγελίες που έχουν δοθεί και ολοκληρωθεί έως την προηγούμενη Τετάρτη 12.00 το βράδυ.

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 2 έως και 6 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.
Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 – 20:00
Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με τα υποκαταστήματα του myprice.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

 
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ